G-KEHHQ0NR3B
top of page

YHTEYSTIEDOT JA AUKIOLOAJAT
Ravintola Tsokka

Ravintola Tsokka sijaitsee Pyhän huipulla ja tarjoaa viihtyisän taukopaikan laskettelu- tai ulkoilupäivän lomaan. Illalla Tsokka muuntautuu tunnelmalliseksi tilausravintolaksi.

Osoite

OSOITE

Kultakeron huipulla

98530, PYHÄTUNTURI

Sähköposti

SÄHKÖPOSTI

Puhelin

PUHELIN

+358 40 738 5307

Seuraa meitä

SEURAA

  • Facebook
  • Instagram

Kiitos viestistäsi, vastaamme sinulle mahdollisimman pian!


 

ravintola suljettu  kauden 2022-2023 osalta.

Lämmin kiitos asiakkaillemme kuluneesta kaudesta!
Nähdään jälleen kesäkuussa,

kun Tsokka avautuu kesäkauteen.

Kesällä olemme avoinna 21.6. alkaen

ti-la klo 11.00-16.30.

Tervetuloa!

Ravintola Tsokka

Pyhän Kultakeron huipulla sijaitseva ravintola Tsokka tarjoaa viihtyisän taukopaikan laskettelu- tai ulkoilupäivän lomaan. Talvisin hirsirakennus saa ylleen kauniin lumipeitteen ja kesäisin sen terassilta avautuvat upeat maisemat yli tuntureiden. Tarjonnassamme ovat lämpimät juomat, monipuoliset kahvilatuotteet herkullisine vohveleineen sekä suolaiset purtavat pieneen ja isompaankin nälkään. Oletpa viettämässä päivää lasketellen, moottorikelkkaillen tai maisemia ihaillen – pysähdy kupposelle kuumaa kaakaota!

 

Iltaisin ravintola Tsokka muuntautuu tunnelmalliseksi tilausravintolaksi. Tsokan Revontuli-illallinen tarjoaa upean elämyksen tunturin huipulla erilaisille ryhmille, kuten ystäväporukoille ja työryhmille. Matka huipulle taittuu ainutlaatuisella tampparikabiinilla, ja matkan varrella voi metsästää revontulia taivaalta. Takkatulen loimutessa on ihana nauttia keittiömme loihtimista herkuista, viettää syntymäpäiviä tai vaikkapa juhlia hääpäivää. 

Ravintola Tsokka

RAvintola tsokka on suljettu kevään 2023 osalta.

bottom of page